Dieta Vegjetariane

Menu mesdhetare e cila ndërtohet në bazën e proteinave dhe karbohidrateve bimore. Cdo vakt ka një kombinim të proteinave bimore te derivuara nga legumet ose karbohidratet e ndryshme, fibrave të larta si dhe vitaminave e kripërave minerale nga sallatat ose perimet ose supat. Menuja mund te permbaje edhe bulmet.

Menuja vegjetariane është ideale për njerëzit të cilët vuajnë nga diabeti, nga kolesteroli i lartë në gjak apo për grupet vegjetariane. Është një dietë e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe.


Vaktet kanë 400 – 500 kCal me raport 60% karbohidrat, 20% protein dhe 20% yndyrë.


Menuja vegjetariane është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Mund te aplikohet mbi 18 vjec.

 • 400 – 500
  kCal
 • 60%
  karbohidrat
 • 20%
  protein
 • 20%
  yndyrë
292 euro / muaj (drekë & darkë)
162 euro / muaj (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Menuja vegjetariane është ideale për njerëzit të cilët vuajnë nga diabeti, nga kolesteroli i lartë në gjak apo për grupet vegjetariane. Është një dietë e përshtatshme për rënie në peshë (ritmi I rënies 3-5 kg në muaj në varësi të metabolizmit tuaj) ose për mirëmbajtje peshe.


Vaktet kanë 400 – 500 kCal me raport 60% karbohidrat, 20% protein dhe 20% yndyrë.


Menuja vegjetariane është një menu e larmishme e ndërtuar nga katër javë me vakte të ndryshme e kombinime unike. Mund te aplikohet mbi 18 vjec.

 

 • 400 - 500
  kCal
 • 60%
  karbohidrat
 • 20%
  protein
 • 20%
  yndyrë
81 euro / javë (drekë & darkë)
45 euro / javë (drekë)

Dreka dhe darka ju vijnë së bashku në destinacionin dhe orarin që ju dëshironi midis 12:00 dhe 15:00.

Go top